Submitting Form...

The server encountered an error.

Uw reservering is verzonden!

RESERVEREN

Boek uw tafel online!

Ons Menu

Voor slechts € 5,- per persoon

Voorgerecht:

Gebonden champignonsoep

 

Hoofdgerecht:

Runderlapje

Witlof 'De Swaef'

Boontjes in spek

Aardappel puree

Friet

 

Nagerecht:

Dessert van het huis

 

 

Ons team

Ons Restaurant

Over

Heeren op Zuid

LEREN WERKT

Een kleinschalig restaurant waar professionals in opleiding van de afdeling Zorg&Welzijn van het Beroepencollege

u culinair willen verrassen!

 

Maak kennis met deze bruisende afdeling

op het Beroepencollege waar service en

kwaliteit hoog in het vaandel staan.

 

Chef-kok Jacco Kleiberg heeft samen met de leerlingen een heerlijk menu voor u klaar staan!

 

Bekijk hiernaast de videoimpressie waar wij ter gelegenheid van de opening van de techniekhal op het Beroepencollege na afloop een maaltijd verzorgden voor de genodigden.

 

Contact

Contactformulier

Submitting Form...

The server encountered an error.

Uw bericht is verzonden.

Carnissesingel 20

3084 NA  Rotterdam

(010) 480 1422

 

Geopend op iedere laatste vrijdag van de maand van16:30 - 18:30 uur.

 

Klik hier voor de openingsdagen

 

Restaurant

E. Kloppenburg

Uw gastheer

Heeren op Zuid

Het restaurant van professionals in opleiding op Rotterdam-Zuid

J.J. Kleiberg

Chef kok

Leerlingen

Serveersters, koks

Over ons

 

Het restaurant van professionals in

 opleiding op Rotterdam Zuid!

Carnissesingel 20

3084 NA  Rotterdam

(010) 480 1422

Copyright 2020 Heeren op Zuid

Iedere laatste vrijdag van de maand van 16:30 uur - 18:30 uur. Klik hier voor de actuele datums

 

Inloop maximaal tot 17:00 uur.

Voorgerecht:

Gebonden champignonsoep

 

Hoofdgerecht:

Runderlapje

Witlof 'De Swaef'

Boontjes in spek

Aardappel puree

Friet

 

Nagerecht:

Dessert van het huis

 

 

 

Voorgerecht:

Gebonden champignonsoep

 

Hoofdgerecht:

Runderlapje

Witlof 'De Swaef'

Boontjes in spek

Aardappel puree

Friet

 

Nagerecht:

Dessert van het huis

 

 

Voorgerecht:

Gebonden champignonsoep


Hoofdgerecht:

Runderlapje

Witlof 'De Swaef'

Boontjes in spek

Aardappel puree

Friet


Nagerecht
:

Dessert van het huis

 

 

Voorgerecht:

Gebonden champignonsoep


Hoofdgerecht:

Runderlapje

Witlof 'De Swaef'

Boontjes in spek

Aardappel puree

Friet


Nagerecht
:

Dessert van het huis